L'educació és cosa de tots. Tot educa i tot influeix...
Quin sentit té l'educació de l'escola si fora de les seves parets els nens aprenen tot el contrari ?
REFLEXIONEM...

viernes, 13 de enero de 2012

La màgia de la fotografia...

Per fi s'ha establert contacte, la càmera, en D i jo vam connectar ahir en la primera sessió del projecte fotogràfic... I amb tota sinceritat penso que aquestes petites estones fotogràfiques donaran fruits, encara que no sé ben bé si seran pomes, peres o llimones...
En D es va mostrar molt receptiu i motivat amb la càmera a les seves mans, com era d'esperar, però el que més em va sorprendre és la seva manera de fer les fotografies. És cert que ahir només ens vam dedicar a experimentar però ell va anar més enllà del que jo m'esperava.... Els punts de vista eren diferents, els àngles complicats, s'endinsava pels detalls de l'aula com si ho hagués fet tota la vida... M'esperava una reacció més estàtica, més general de l'entorn, en canvi ell va voler fotografiar allò més petit i poc usual del que l'envoltava.
Això em dóna motius per pensar, que les fotografies i reflexions seran detallistes, anirem al gra... i amb una mica de sort trobaré l'escletxa de comunicació que tinc tantes ganes de trobar i per fi, sentir allò que té dins... allò que només surt en forma de cops.

Ara només falta que jo aprengui a SEDUÏR, a PROVOCAR.. !!




Fotografia feta per en D. Dins de la impressora.

1 comentario:

  1. Núria,

    Dius que no saps el que sortirà; si pomes, peres o llimones però de ben segur que donarà el seu fruit.
    I m'agrada la foto d'en D.

    Endavant!

    ResponderEliminar